OTELZ.COM- ÖN ÖDEMESİZ OTEL VE TATİL REZERVASYONU NEDİR?

İş hayatının ve sosyal yaşamın yorgunluğundan ve stresinden uzaklaşıp, insanın kendisini tazelemesi ve dinlenmesi artık bir lüks olmaktan ziyade bir ihtiyaç haline geldi. İç turizmin canlanmasına rağmen halen birçok aile tatil için bütçe ayırmakta zorlanıyor. Tatile çıkmayı ekonomik kılmanın yolu ise erken rezervasyon olarak görülüyor. Peki, erken rezervasyon yapmanın riskleriyle başa çıkmanın yolu var mı?

Erken Rezervasyonun Riskleri

Tatil planını uzun zaman önce gerçekleştirmek masrafları önemli ölçüde azaltıyor. Zira oteller hem kendileri açısından öngörülebilirliği arttırmak için hem de doluluk oranını yükseltmek için henüz tatil sezonu başlamadan veya tatil sezonunun başında fiyatlarda çok ciddi oranlarda indirime gidiyor.

Fakat erken rezervasyonun tatilciler için bazı handikapları var. Örneğin uzun zaman önce yapılan planlarda, beklenmedik durumlar sebebiyle değişiklik yapmak gerekebiliyor. İş yerinde yaşanan bir aksaklık izin zamanının değişmesine, ailevi veya maddi bir sıkıntı tatil planının iptaline veya ötelenmesine sebep olabiliyor. Böyle bir durumda tatil veya otel için önceden yapılan rezervasyon sırasında ödenen para da iade edilmiyor. Dolayısıyla tatile çıkmadan önce yapılan ödemeler bir risk barındırıyor. Bu durumların haricinde mevsim koşullarının beklendiği gibi gitmemesi de tatilin boşa gitmesine sebeep olabiliyor. Diyelim ki kış tatili için bir kayak merkezinde rezervasyon yaptırdınız. Peki tatil dönemi yaklaştığı halde henüz kayak yapacak kadar kar yağışı gerçekleşmezse tatiliniz veya yaptığınız ödeme boşa mı gidecek? İşte bu risklerin çözümü…

Ön ödemesiz Tatil ve Otel Rezervasyonu

Erken rezervasyonun maddi risklerini ortadan kaldırmanın yeni bir yolu var. Otelz.com aracılığı ile hayalini kurduğunuz tatile otelinizi erken rezervasyon yaptırarak daha ekonomik olarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca otelz.com ön ödemesiz tatil ve otel rezervasyonu hizmetini hayata geçirdi. Yani oteliniz ve tatiliniz için rezervasyon yaptırırken artık ön ödeme yapmak zorunda değilsiniz. Planlarınızda bir değişiklik olduğu zaman ise otellerin ve tatil paketlerinin büyük çoğunluğunda hiçbir ceza ödemeden rezervasyonunuzu iptal edebiliyorsunuz.

Ekonomik tatil ve otel fırsatları ile ilgili riske girmek istemiyorsanız, ön ödemesiz tatil ve otel rezervasyonlarını kaçırmayın. Hem daha ekonomik hem daha güvenilir tatil seçenekleriyle hayalinizdeki tatile ulaşmak artık mümkün.