Denizin tam ortasında yer alan tatil bölgelerine sahip olan Mersin şehri, yaz sezonlarının en vazgeçilmez tatil köylerinden biri olarak tercih edilmektedir. Eğer sizlerin de bir Mersin tatil planı varsa bilmeniz gereken püf noktalar ve gezilecek yerler ile planınızı daha güzel bir hale koyabilirsiniz. Mersin’de tatil yapmak gerçek anlamda deniz, kum ve güneşten yararlanmak demektir. Mersin’de yer alan Akdeniz iklimi, Akdeniz yemekleri ve kültürü, Akdeniz müziği ve havaları ile muhteşem bir atmosfer kendini göstermektedir. Akdeniz’in ana vatanı sayılan ve kışın dahi ılık bir esintiye sahip olan Mersin’de tatil yapmak için en uygun yerlerden biri Silifke'dir. Altınorfoz Otel doğanın cömert davrandığı bir otel. yaz sezonunda çok fazla tercih edilen Altınorfoz Oteli listenize mutlaka ekleyiniz.

MERSİNDE KONAKLAMA VE FİYATLARI

Mersin ve tatil beldelerinde bir Mersin tatil planı hayal ediyorsanız ve yavaş yavaş hazırlıklarınıza başlamak istiyorsanız, öncelikli olarak elbette konaklamak isteyeceğiniz yerleri araştırmanız gerekiyor. Burada yer alan oteller, pansiyonlar ve hosteller her zaman en uygun fiyatları ile ve bütçelere zarar vermeyecek indirimleri ile müşterilere sunulmaktadır. Tatil beldeleri olmasına rağmen, bolca alışveriş yapabileceğiniz, gündüz yalnızca deniz, kum ve güneşle değil farklı aktivitelerle de vakit geçirebileceğiniz alternatifleri mevcut oteller yer almaktadır. Altınkum tatil köyünde en fazla tercih edilen konaklama adresi ise Hotel Europa’dır. Avşa adasından da bildiğiniz üzere oldukça uygun bir fiyat listesi vardır. Lüks, kaliteli ve bir o kadar da uzman personellere verdiği hizmetler sayesinde sizin de kalmak için can atacağınız bir niteliğe sahiptir. Birden fazla onlarca özelliği olan ve müşterilerine oldukça kaliteli bir tatil geçirmelerini sağlayan bir oteldir. Burayı tercih ettiğinizde asla hayal kırıklığına uğramazsınız.

MERSİN’DE TATİL YAPAN KULLANICI TAVSİYELERİ

Mersin tatil planı yapan ve bunu hayata geçiren kullanıcılar, gerek otel altı yorumlarında gerekse tüm Mersin ilini kapsayan yorum ve eleştirilerinde mutlaka gidilip görülmesi gereken yerlerden biri olduğu söyleniliyor. Ve bir tavsiye niteliğinde ise mutlaka tatil köylerinde tatillerinizi geçirmeniz gerektiği vurgulanılıyor. Özellikle de hem havuza sahip olan hem de deniz kıyısında yer alan otelleri tercih etmeniz gerektiğini belirtiliyor.