Marmariste Konaklayabileceğiniz, Yemesi İçmesi Meşhur 5 Otel!

Muğla’nın en seçkin ilçelerinden bir tanesi olan ve egenin göz bebeği konumundaki Marmaris, her yıl binlerce turist ağırlamaktadır. Denizi, kumu ve birbirinden eşsiz tarihi dokuları ile tatil de aynı zamanda eğlenmek istiyorsanız eğer, Marmaris sizin için en doğru tercih.

 İNTELEGANCE HOTELERNATİONALS MARMARİS

Marmaris otelleri arasında açık ara önde olan, dizaynı ve popülerliği ile göz dolduran Elegance Hotel, adeta Marmaris’in göz bebeği konumunda yer alıyor. Toplamda 193 tane oda sayısı bulunan otel de, 3 restoran, 5 bar ve 2 tane de yüzme havuzu yer alıyor. Spa merkezi ve dalış imkanları ile maceraperest misafirlerini bekliyor.

BEGONVİLLE BEACH HOTEL

Marmaris otel konforları içerisinde ucuz fakat kaliteli oteller statüsünde Begonville Hotel yer alıyor. 60 tane oda sayısı bulunan otel ise Marmaris otogarına yaklaşık olarak 5 km uzaklıkta konumlanmış durumda. Plajda ücretsiz şezlong ve havlular ile deniz keyfi yapmak isteyen bireyler, Marmaris’in en keyifli otellerinden bir tanesi olan Begonville Beach’e bakmadan geçmemeli.

KAHVECİ ALİ BEY LUXURY CONCEPT

Otelz blog sitesinde de en kaliteli ve meşhur oteller listesinde yer alan Kahveci Ali Bey Luxury, hoş ve göze hitap eden otel konsepti ile, tatilde görsellik arayan kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alması gereken bir mekan. Deniz, kum ve güneşin doyasıya tadını çıkarmak isteyen bireyleri bekliyor.

SESİN HOTEL

Ucuz marmaris otelleri arasında kalitesi ile göz dolduran Sesin hotel, 101 odadan oluşmaktadır. Şehir merkezine 1,5 km uzaklıktaki otel içerisinde kendine ait hauz ve plaj seçenekleri de yer almaktadır. sizde tatil de çok para vermek istemiyor ancak konforlu bir tatil geçirmek istiyorsanız Sesin Hotel’i tercih edebilirsiniz.

LONDON BLUE HOTEL

27 odadan oluşan London Blue hotel, Marmaris merkeze 2km uzaklıkta yer almaktadır. 300metre uzunluğunda mavi bayraklı plajı bulunan otel, tatilcilerin ve turistlerin göz bebeği konumundadır. Tatilinizi en özel plajda ancak aynı zaman da Marmaris merkeze yakın bir yerde geçirmek istiyorsanız, London Blue Hotel’e bakmanız yeterli.