Bu kış Kartepe'de konaklayabileceğiniz The Green Park Resort Kartepe otelini sizlere tanıtmak istedik.

 

2004 yılında hizmet vermeye başlayan The Green Park Resort Kartepe, Kocaeli-Kartepe bölgesinde yer almaktadır. Tesis Sabiha Gökçen Havalimanı’na 80 km, Kartepe’ye 18 km, Kocaeli’ye 35 km uzaklıktadır. Kayak pistlerini ve Sapanca Gölü’nü yukarıdan gören modern tarzda bir tesisten izleme fırsatına da sahip olabilirsiniz.

3500 km2 alana kurulmuş olan tesis, yarım pansiyon olarak hizmet vermektedir.

Cuma - Cumartesi günleri rezervasyon yaptığınız takdirde fasıl eşliğinde akşam yemeklerinizi açık büfe olarak alabileceğiniz Meyhane Restoran, veya haftanın 7 günü 10.00 ile 17. 00 saatleri arasında hizmet veren Geyik Alanı Restoran, yada saat 10.00 - 17.00 saatleri arasında fast food olarak hizmet veren kadıkonağı restoran da lezzetli tadlar tadabilir sevdiklerinizle hoş ve romantik dakikalar geçirebilirsiniz.

Üzerinizdeki yorgunluğu ve stresi atmak, eğlencenin tadını çıkartmak isterseniz rotanız tesiste yer alan disco ve bar olacaktır.

KAYAK:

Tesisten kayak pistine direk erişim mevcuttur. Lift kullanımları ücretsizdir.(Depozitolu kullanım şeklindedir)

Doğal kar süresi En Uzun Kayak Oteldir. (Kasım-Nisan)

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın 3. Büyük kayak kiralama merkezi olan tesis 1000m2  alana kurulu kayak kiralama odasında en son teknoloji kullanılmaktadır.  Bilgisayar ağı ile yönetilen odada , tüm işlemler tek bir merkezden izlenip kontrol edilmektedir.

Kayak pisti uzunluğu 450 m ile 3200 m arasında değişen , zorluk derecelerine göre kolay, zor ve çok zor olarak ayrılan toplam 17 pist bulunmaktadır.

3 adet telesiyej ve 2 adet teleski hizmet vermektedir.

Tesiste deneyimli 12 kayak ve snowboard hocası da görev almaktadır.

Otel dışı hizmetler olarak, atv safari, buggy safari, paintball, paraşüt, langırt, trekking, binicilik kulübü, dağ bisikleti, snowboard, snowbike, atlı kızak, big foot, kar motosikleti ile eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Unutmayın Kartepe sizi bekliyor...