Güne şöyle en güzelinden, doyurucu, zengin ve damaklarınızı şenlendirecek bir kahvaltı ile başlamak istemez miydiniz? İstanbul’da yaşıyorsunuz ya da yakın zamanda İstanbul seyahati planlıyorsunuz? O zaman biraz sonra vereceğimiz önerilere kulak verin. İstanbul otelleri arasından mükellef kahvaltı sofraları ile nam salmış en iyilerini sizler için seçtik. Boğaziçi Köprüsü’nün nefes kesen manzarasına, martı sesleri ve pırıl pırıl güneş, artı bir de harika bir kahvaltı sofrası eklenirse değmeyin keyfinize! Envaiçeşit kahvaltılığın, tavşankanı çayın, e bir de İstanbul’un duru güzelliğinin sofranıza konuk olacağı unutulmaz bir deneyime hazır olun!

Hilton İstanbul Kozyatağı

Toplamda 320 odası ile kusursuz bir konaklama deneyimi vadeden Hilton İstanbul Kozyatağı, İstanbul’un Asya Yakası’ndaki en lüks ve büyük otellerden biri. World Travel Awards, yani Dünya Seyahat Ödülleri kapsamında “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçilen Hilton İstanbul Kozyatağı hem Bağdat Caddesi hem de Kadıköy semtine yakın bir konumda bulunuyor. Ödül almasında sunduğu dört dörtlük konaklama hizmetinin yanı sıra restoran ve barları, enfes lezzetleri ile de ön plana çıkan otelin Brasserie Restaurant’ında açık büfe kahvaltı yapmanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Yaklaşık 2000 metrekarelik bir alanı kaplayan SPA ve Fitness merkezinde günün yorgunluğunu atabilir, güne enerjik bir şekilde devam etmek için ralli, formula, motosiklet, kayak simülatörleri, Xbox just dance istasyonu ve kareokenin de olduğu Speedcity Eğlence Merkezi’ne gidebilirsiniz. İstanbul Atatürk Havalimanı’na 29 km; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 28,5 km mesafede yer alan Hilton İstanbul Kozyatağı merkezi konumu ile de başta kahvaltı olmak üzere öğle ve akşam yemekleri için İstanbullular tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. İstanbul şehir otelleri kategorisinde ilk sıralarda gösterilen otelde uygun fiyatlara konaklamak için ön rezervasyon yaptırabilir ve böylelikle daha ekonomik bir seyahat planlayabilirsiniz.

Standart king yataklı, standart iki yataklı, deluxe, executive, suit, presidential suite vb. tipteki odaları ile konaklama hizmeti veren Hilton İstanbul Kozyatağı’na Kadıköy Vapur İskelesi’nden ulaşacaksanız eğer yaklaşık 8 km’lik bir yol katetmeniz gerekiyor. Caddebostan Sahili’nden 4 km, tarihi Galata Kulesi’nden 21 km, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndan 16 km, İstanbul’un kalbi olarak bilinen İstiklal Caddesi’nden ise 17 km mesafede yer alan Hilton İstanbul Kozyatağı’na havalimanından gelecekseniz de ekstra ücret ödemeniz gereken havalimanı transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Otelde kahvaltınızı yaptıktan sonra tüm imkanlarından faydalanmak için 1-2 günlük bir konaklama ayarlayabilir ya da sadece önceden rezervasyon yaptırarak sadece restoran ve diğer yeme içme alanlarında vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. 6 özel terapi odası, jakuzi, SPA, Türk hamamı, buhar adası vb. hizmetlerin de olduğu Hilton İstanbul Kozyatağı’nda araç kiralama hizmetleri de misafirlere alternatif olarak sunuluyor. Açık büfe kahvaltıya ek olarak öğle ve akşam yemeklerinin de sunulduğu Brasserie Restaurant’ın yanı sıra alacarte restoran olan Atrium Lounge & Bar’a da uğrayabilirsiniz.

Hilton İstanbul Kozyatağı’nın başlıca hizmetleri

  • Ücretsiz internet erişimi
  • Ücretsiz otopark
  • 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, günlük gazeteler, döviz alım/satım, konsiyerj hizmeti
  • Kuaför/güzellik salonu
  • Faks/fotokopi, scanner, business center, printer
  • Mescit, oyun odası, teras, asansör, toplantı odası, konferans salonu, özel sigara içilen alan
  • Kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu
  • Bar, lobby bar, pastane, restoran (alakart), restoran (açık büfe) ve odaya yemek servisi
  • Günlük temizlik hizmeti, kuru temizleme, çamaşırhane ve ütü hizmeti
  • Araç kiralama, havalimanı servisi ve transfer hizmetleri (ücrete tabi)
  • Çocuk karyolası, bebek karyolası, crib, çocuk bakıcısı
  • Engelli odası
  • Spa ve sağlık merkezi, fitness salonu, kese, buhar odası, Türk hamamı, sauna, jakuzi ve masaj

Adres: Sahrayı Cedit Mahallesi, Batman Sk. No:4, 34734 Kadıköy/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

Titanic Downtown Beyoğlu

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne sadece 9-10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Titanic Downtown Beyoğlu, şayet İstanbul’da konaklamayı düşünenler için en ideal yerlerden biri çünkü şehrin tam kalbinde konumlanıyor. Hem İstanbul’un en merkezi yerinde konaklayabilir hem de her sabah güne bomba gibi bir kahvaltı ile başlayarak enerji depolayabilirsiniz. Superior tek büyük veya iki yataklı oda, deluxe tek büyük (queen size) yataklı oda, family oda (aile odası, bağlantılı odalar), suit (1 yatak odası) ve standart tek büyük ya da iki ayrı yataklı oda olmak üzere çok sayıda alternatif sunan Titanic Downtown Beyoğlu otelinin toplam oda sayısı ise 264. Sadece ve kedi ve köpek olmak üzere evcil hayvanların da kabul edildiği otelin tüm odalarında kablosuz internet hizmeti mevcut. Check-in saatinin 14.00-15.30 olduğu Titanic Downtown Beyoğlu’nda check-out saati ise öğlen vakti. Otelin lobi katında bulunan Alesta Restaurant’ta muhteşem bir manzaraya karşı açık büfe kahvaltının tadını doyasıya çıkarabilir, gün boyu öğle ve akşam yemeklerinizi de burada yiyebilirsiniz. Yeni jenerasyon Türk mutfak kültüründen esintiler taşıyan lezzetlerin sunulduğu Sett Modern, yine lobi katında yer alan Caprice Lounge & Bar’da leziz kokteylinizi yudumlayabilir, La Paglia Fine Dining restoranında da canlı müzik eşliğinde yemek yiyebilirsiniz.

Titanic Downtown Beyoğlu’ndaki BeFine Sports & Spa’da technogym fitness aletleri, kardiyo ve serbest ağırlık alanı, cycling stüdyosu, çok amaçlı grup egzersiz stüdyosu, kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, buhar odası, dinlenme alanı, masaj ve kids club imkanları mevcut.  2000 metrekarelik bir alanı kaplayan SPA merkezinde Uzakdoğulu masözlerden hizmet alabilir, kapalı havuzunda yüzebilir ve fitness salonunu ziyaret edebilirsiniz. Otelin fitness merkezinde kardio egzersiz alanı & serbest ağırlık salonu, aerobik salonu, spinning salonu, pilates stüdyosu ve masa tenisi bulunuyor. 6 toplantı ve 1 balo salonunun olduğu Titanic Downtown Beyoğlu’nda düğün, nişan, toplantı, konferans, seminer, workshop, gala yemekleri vb. organizasyonlar yıl boyunca düzenleniyor. Teknik ekipman ve hizmetlerden bahsedecek olursak, LCD TV, dijital projektör ve perde, flipchart, ücretsiz yüksek hızlı internet, mikrofon ve ses sistemi, not kağıdı, kalem, şişe su ve şeker, PC, yazıcı, tarayıcı, faks ve fotokopi makinesinden oluşan iş merkezi bulunuyor. İstiklal Balo Salonu, Tünel, Taksim, Galata, Tophane, Pera ve Haliç adlarındaki toplantı salonlarında şirketinizin etkinliklerini gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Titanic Downtown Beyoğlu Hotel’in başlıca hizmetleri

  • Günlük temizlik hizmeti, kuru temizleme, çamaşırhane ve ütü hizmeti
  • Araç kiralama, havalimanı servisi ve transfer hizmetleri (ücrete tabi)
  • Kapalı yüzme havuzu
  • Spa ve sağlı merkezi, masaj ve cilt bakımı
  • Cafe bar, bar, lobby bar, snack bar, pastane, restoran (açık büfe), restoran (alakart), nargile kafe, odaya yemek servisi
  • Engelli odası
  • Aile odaları, ara kapılı odalar, ses geçirmeyen odalar, VIP odalar, sigara içilmeyen odalar (264 adet)
  • Çocuk karyolası ve bebek karyolası
  • Faks/fotokopi, business center ve printer
  • Özel park yeri (ücrete tabi)
  • Ücretsiz internet erişimi
  • Konferans merkezi
  • Ücretli kahvaltı

Adres: Hacıahmet Mahallesi, ​Kurtuluş Deresi Cad No:21, 34440 Beyoğlu/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

İstanbul Marriott Hotel Asia

Marriott Hotels & Resort zincir oteller grubunda yer alan ve lüks konaklama hizmeti veren Marriott Hotel Asia’nın toplamda 238 odası bulunuyor bu odaların 168’i deluxe iken 51 executive, 18 suite ve 1’i kral dairesi. Nefes kesen Boğaz Köprüsü manzarasına nazır krallar/kraliçeler gibi hissedeceğiniz bir hizmetle zengin kahvaltı sofralarının tadını çıkarabilirsiniz. Check-in saatinin 15.00 olduğu İstanbul Marriott Hotel Asia’nın cehck-out saati ise 12.00. Tüm odalarında minibar, güvenlik kasa, konforlu yatak, kablosuz internet, TV vb. imkanların olduğu İstanbul Marriott Hotel Asia’da kahvaltı yapmak için önceden rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Tam tamına 500 araç kapasiteli özel otoparkı ile hizmet veren otelde yıl boyunca lansman, düğün, nişan,toplantı, seminer, konferans vb. etkinlikler gerçekleşiyor. İstanbul Sabiha Gökçen ya da İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan otele en kısa sürede ulaşmak için belli bir ücret talep edilen havalimanı transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Otelin müşterisi iseniz 3. katta yer alan Palestra Fitness & SPA merkezinin tüm imkanlarından yararlanmanız mümkün. Büyük bir ivme ile gelişen Ataşehir’de yer alan İstanbul Marriott Hotel Asia’nın gün boyu açık olan Executive Lounge’da ve jakuzili odanızda günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

İstanbul Marriott Hotel Asia’nın başlıca hizmetleri

  • Ücrete tabi özel otopark
  • Açık yüzme havuzu (sezonluk), kapalı yüzme havuzu (yıl boyu) ve çocuk havuzu
  • Bar, pastane, restoran ve odaya yemek servisi
  • SPA ve sağlık merkezi, masaj, jakuzi, sauna, Türk hamamı, buhar odası, cilt bakımı ve kese
  • Güneşlenme terası, asansör, konferans salonu, toplantı odası ve özel sigara içilen alan
  • Faks/fotokopi, scanner, busineess center, printer
  • 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, konsiyerj hizmeti, bagaj muhafazası, döviz alım-satım, tesis içinde ATM ve bankamatik, tur masası, vale park hizmeti
  • Restoranda bebek sandalyesi, crib
  • Çocuk karyolası, çocuk parkı, çocuk havuzu
  • Havalimanı transfer hizmeti (ücretli)
  • Ayakkabı boyama, günlük temizlik hizmeti, kuru temizleme, çamaşırhane, ütü hizmeti
  • Aile odaları, ara kapılı odalar, düğün suiti ve engelli odaları
  • Engelli banyosu, engelli rampası, engelli otoparkı, engelliler için teras
  • Kuaför/güzellik salonu ve hediyelik eşya dükkanı

Adres: Kayisdagi Caddesi No: 3 Ataşehir, 34750 İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla

İstanbul’un Tuzla ilçesinde yer alan Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla’nın 20 adet Business Class odası ve 26 suit odası bulunuyor. Tüm odalarında güvenlik kasası, saç kurutma makinesi, ütü ve ütü masası, minibar, LCD TV, çay & kahve ekipmanları vb. imkanlar mevcut. 134 standart odası (35 m2) olan Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla’da Superior Oda (30m2), Business Class oda (35 m2), Junior Suit (66 m2), tek yatak odalı suit (90 m2), Hamam Suit (Türk Hamamlı ve Saunalı – 90 m2) ve Standart Oda (Masaj Paketi – 35 m2) hizmetleri var. İstanbul Park yarış pistinden 23 km uzaklıkta yer alan otel Viaport Alışveriş Merkezi’ne 12 dakikalık sürüş mesafesinde ve İstanbul Atatürk Havalimanı’na ise 75 km uzaklıkta konumlanıyor. Bahçe ve terasında güne muhteşem bir kahvaltı ile başlama fırsatı sunan Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki en çok tercih edilen şehir otellerinden biri. Bunun en önemli nedenlerinden biri de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na oldukça yakın bir mesafede yer alıyor olması. Hepsi birbirinden şık ve her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülüp tasarlandığı 254 odası, tam tamına 3300 metrekarelik bir alanı kaplayan toplantı odası ve 4000 metrekarelik lüks SPA merkezi ile misafirlerini fazlasıyla memnun eden Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla’da dinlenme ve eğlence alanları da bulunuyor.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla’nın başlıca hizmetleri

  • Ücretsiz internet erişimi
  • Ücretsiz özel otopark
  • Açık yüzme havuzu (sezonluk) ve kapalı yüzme havuzu (yıl boyu)
  • Havuz bar, bar, kafeterya, lobby bar, pastane, restoran (alakart), restoran (açık büfe), odaya yemek servisi, açık restoran ve kapalı restoran
  • Aile odaları, termal banyolu odalar, ses geçirmeyen odalar, düğün suiti, VIP odalar
  • Mini club, restoranda bebek sandalyesi
  • Tesis bünyesinde doktor
  • 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, günlük gazeteler, döviz alım/satım, konsiyerj hizmeti
  • Havalimanı servisi ve transfer hizmetleri (ücrete tabi)
  • SPA ve sağlık merkezi, fitness merkezi, masaj, jakuzi, sauna, hidromasajlı küvet, sauna, Türk hamamı, kese
  • Market
  • Çocuk kulübü
  • TV odası, asansör, konferans salonu, toplantı odası, özel sigara içilen alan, dinlenme salonu

Adres: Çamlıbelde Sitesi Hasan Tokatl Sokak No 13, Aydınlı Yolu Caddesi, 34953 İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

Wyndham Grand İstanbul Levent

İstanbul’un mükellef kahvaltı sofraları ile ünlenmiş otelleri listesinde Wyndham Grand İstanbul Levent oteline yer vermeseydik olmazdı… Toplamda 242 odası ile kusursuz konaklama hizmeti vadeden otel Taksim Meydanı’na 4 durak uzaklıktaki Levent metro istasyonuna çok yakın bir mesafede bulunuyor. İstinye Park’a 5 km, İstanbul Atatürk Havalimanı’na ise 30 km uzaklıkta yer alan Wyndham Grand İstanbul Levent Büyükdere Caddesi üzerinde konumlanıyor. Careme Restaurant ve Plaza 177 Restaurant başta olmak üzere toplamda 7 adet restoran ve bir salonu bulunan Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde hem Türk hem de dünya mutfaklarından en seçkin lezzetleri tadabileceğiniz gibi harika bir manzaraya karşı kahvaltı da edebilirsiniz. Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde 242 deluxe oda, 72 executive oda, 27 prestige suit, 5 family suit, 32 corner suit, 4 senior suit, 1 tower suit (özel teraslı), 2 presidential suit ve 4 bedensel engellilere özel oda bulunuyor. Otelin tüm odalarında safe box, ütü ve ütü masası, özel tasarlanmış oda tekstili ve buklet malzemeleri, sigara içilmeyen katlar, minibar, açılabilir oda camları, kablosuz internet erişimi, çay ve kahve seti, LCD TV, akıllı oda yönetim sistem vb. imkanlar var. Otelin yeme içme alanları ise şöyle: All Day Dining Restaurant, Careme Restaurant, Plaza 177 Restaurant, Executive Lounge, Vertice Cafe & Brasserie, Pool Bar, Ozone Night Club, Partly Cloudy Cafe ve Pool Bar. Alakart restoran olan Careme Restaurant her gün 12.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Otelin Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi yaklaşık 5500 metrekarelik bir alanda misafirlerini ağırlıyor. Sauna, buhar odası, Türk hamamı, cilt bakımı odaları, masaj odaları, kapalı havuz, çocuk havuzu, açık havuz & jakuzi ve çocuk havuzu (yaz sezonu), VIP odası ve dinlenme alanlarının olduğu SPA merkezinde fitness salonu da bulunuyor. Wyndham Grand İstanbul Levent’in 2400 metrekarelik açık hava spor alanında 200 metre uzunluğunda koşu pisti vb. imkanlar da var. Fitness salonunda ise pilates stüdyosu, spinning stüdyo ve fonksiyonel stüdyo da mevcut. Ayrıca yine aynı merkez içerisinde unisex kuaför de var. Büyüklüğü 54 ila 1270 metrekare arasında değişen toplantı salonlarının son teknoloji ürünlerle donatılması Wyndham Grand İstanbul Levent’i daha da tercih edilir kılıyor. Özel terasa sahip gün ışığı alan toplantı salonları, 1000 metrekarelik fuaye alanı, balo salonunda simultane çeviri odası, kablolu be kablosu internet erişimi, tavana monte barkovizyon ve ekran, “multi data” desk meeting table vb. imkanlardan faydalanabilirsiniz.

Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel’in başlıca hizmetleri

  • 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, günlük gazeteler, döviz alım/satım, konsiyerj hizmeti
  • Araç kiralama, havalimanı servisi ve transfer hizmetleri (ücrete tabi)
  • Aile odaları, ara kapılı odalar, engelli odaları
  • Crib
  • Kuru temizleme, çamaşırhane, ütü hizmeti
  • Lobby bar ve alakart restoran
  • Asansör, toplantı odası
  • Faks/fotokopi, scanner, business center, printer
  • Kuaför/güzellik salonu
  • Hediyelik eşya dükkanı
  • Spa ve sağlık merkezi, buhar odası, kese, Türk hamamı, sauna ve masaj
  • Açık yüzme havuzu (sezonluk) ve kapalı yüzme havuzu (yıl boyu)
  • Ücretsiz internet erişimi
  • Ücretsiz otopark
  • Engelli odası
  • Balayı çiftlerine özel gül yaprakları ile süsleme

Adres: Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No:177-183, 34394 Şişli/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE

Rixos Pera İstanbul

İstanbul Atatürk Havalimanı’na (ES kara yolu üzerinden) 20 km, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na (Boğaziçi Köprüsü üzerinden) 40 km, İstiklal Caddesi’ne 750 m, City’s Nişataşı’na 3,1 km, Mecidiyeköy’e 4,3 km, Cevahir ve Şişli’ye 4,4 km, Gayrettepe’ye 6,1 km, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’na 1,7 km, İstanbul Kongre Merkezi’ne 2,1 km, Hilton Kongre Merkezi’ne 2,1 km ve Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’ne 3,1 km mesafede yer alan Rixos Pera İstanbul, gerek gösterişli mimarisi ve iç dizaynı, gerekse merkezi konumu ile yılın her dönemi çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor. Pera ve Haliç manzarası eşliğinde muhteşem bir kahvaltı yapabileceğiniz otel müşterilerine her gün saat 06.30-08.30 saatleri arasında ücretsiz kahvaltı sunuluyor. Otel müşterisi değilseniz bile önceden rezervasyon yaptırarak bu eşsiz atmosferde kahvaltı yapma imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca odaya kahvaltı servisi de bulunuyor. Toplamda 116 odası olan Rixos Pera İstanbul’da SPA merkezi de var. Kentin kalbi Pera’da mottosu ile yola çıkan otelin 3 farklı alakart restoranı bulunuyor: Şamdan13 (Chapelle – açık ve kapalı alan), Cafe Royal (Kevok, dünyanın en seçkin lezzetleri, etkileyici bir ambiyans, atıştırmalıklar, özel kokteyller ve şaraplar) vb.

Rixos Pera İstanbul SPA merkezinde ise masaj salonu, terapi salonu, güzellik salonu, uzman terapistler ve fitness salonu var. SPA merkezinde geleneksel Bali masajı, Thai masajı, Lomi Lomi (Hawaii masajı) ve sıcak taş masajı, gelenksel Türk kesesi, köpük masajı yaptırabilir,  Türk Hamamı ve Fas Hamamı’nda tüm yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Park Şamdan’da Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler tadabilir, Chapelle’de bir şeyler atıştırabilir, Cafe Royal’de tadı damaklarınızda kalacak bir kahvaltı sofrası ile buluşabilirsiniz. 116 odasının 21’i suit oda olan Rixos Pera İstanbul, kültür, sanat ve iş dünyasının merkezinde olması nedeniyle de sıklıkla tercih ediliyor. Otelin oda tipleri, deluxe oda, Premium oda, junior suite, bağlantılı aile suiti, teras suit, 2 yatak odalı kral dairesi ve tek yatak odalı suit.

Rixos Pera İstanbul Hotel’in başlıca hizmetleri

  • Ücrete tabi özel otopark
  • Ücretsiz internet erişimi
  • Çocuk karyolası ve bebek karyolası
  • Engelli banyosu, engelli odası, engelli servisi
  • Araç kiralama, havalimanı servisi ve transfer hizmetleri (ücrete tabi)
  • Faks/fotokopi, scanner, business center, printer
  • 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, günlük gazeteler, döviz alım/satım, konsiyerj hizmeti
  • Spa ve sağlık merkezi, buhar odası, kese, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, Thai masajı
  • İnternet kafe
  • Cafe bar, bar, kafeterya, lobby bar, teras bar, alakart restoran, odaya yemek servisi, nargile kafe
  • Canlı müzik
  • Düğün suiti, VIP odalar, engelli odaları, sigara içilmeyen odalar
  • Kuru temizleme ve çamaşırhane
  • Asansör, toplantı odası, dinlenme salonu ve özel sigara içilen alan
  • Balayı çiftlerine özel oda süslemesi

Adres: Kamer Hatun Mahallesi, 34435 Beyoğlu/İstanbul

☎️ FİYATLARI İNCELE