İstanbul geçmişten günümüze oldukça farklı, çeşitli ve çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış olan koskocaman bir şehirdir. Gerek tarihi güzellik ve özellikleri ile gerek doğal güzellikleri ile gerek tatil beldeleri ve adaları ile her zaman en fazla tercih edilen yerlerden biri olarak tercih edilmektedir. Aynı zamanda İstanbul yalnızca tatil için değil, normal tur ve geziler için de oldukça fazla kişi tarafından göz bebeği olarak bilinmektedir. Sizlerin de bir İstanbul tatil planı mevcutsa, bilmeniz gereken püf noktalar mevcuttur ve buna göre davrandığınızda çok daha kaliteli bir tatil geçirmeniz mümkündür. İstanbul merkezinde yer alan adalar ve çevre civarlarında yer alan tatil köyleri her zaman tatilcilerin gözdesi olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. En çok gidilen ve sevilen tatil köyü ise oldukça yakın bir mesafede yer alan Doğa Tatil Köyü’dür. Hem havuzlu otelleriyle hem de deniziyle muhteşem bir atmosfere sahiptir.

İSTANBUL TATİL PLANI İÇİN KONAKLAMA VE FİYATLARI

Özellikle İstanbul tatil planı için Doğa tatil köyünü tercih edecekseniz, burada yer alan lüks ve oldukça uygun fiyatlı oteller mevcuttur. Kişi başı sayısına göre, yetişkin ve çocuk sayısına göre uyarlanan fiyatlar bütçenizi sarsmayacak şekilde düzenlenmektedir. Bu tatil köyünde yer alan en kapsamlı otel ise aynı isimli oteldir. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, halk plajı ve açık havuzu, tesis kapasitesi ve binlerce aktivitesi ile uzman personeller ile hizmet veren bir oteldir. Ayrıca kişi başı tek gecelik ücreti ise yalnızca 110 Tl’dir. Çocuk sayısına ve artan kişi sayısına göre elbette farklılıklar gösterebilmektedir. Bu fiyat yalnızca 2 yetişkin kişi içindir. Aynı zamanda tesis ve otel içerisinde yer alan çocuk havuzları ve bebek bakım üniteleri de mevcuttur. Yani çocuklarınızla da rahatlıkla tatil geçirebileceğiniz bir kapasiteye sahiptir.

İSTANBUL TATİL PLANI İÇİN KULLANICI TAVSİYELERİ

İstanbul tatil planı yapan ve bunu hayata geçiren kullanıcılardan alınan yorum ve eleştirilere göre, İstanbul ve çevre tatil köylerinin en çok tercih edilebilecek niteliklere sahip olduğunu belirtmektedirler. Buraya vardığınızda oldukça uygun fiyata oteller ve konaklama yerleri bulmanız gerektiğini, bütçenize uygun yerleri tercih etmeniz gerektiğini, eğer bir otelde kalacaksanız, mutlaka deniz kıyısına yakın aynı zamanda da havuz içeren otelleri tercih etmeniz gerektiğini tavsiye ettikleri görülmektedir. Bu açıdan tavsiyelere kulak astığınızda elbette harika bir tatil geçireceksiniz.